Dostupni smo 24h
7 dana u nedelji

Radionica za roditelje

Radionice su sjajan način da novi, ali I iskusni roditelji, nauče najnovije informacije o razvoju bebe, ponašanju I roditeljskim veštinama koje će im biti potrebne tokom prvih šest meseci života bebe, ali I kasnije.

Ono što je zanimljivo, je da uprkos dostupnosti velikog broja informacija, nisu retki slučajevi da se roditelji osećaju nespremnim nakon dolazka kući iz porodilišta, zbog toga želimo da pružimo roditeljima kvalitetne radionice koje su zabavne, interaktivne i osmišljenje sa ciljem da olakšaju budućim roditeljima potencijalne probleme na koje mogu da naiđu kroz razne edukacije i zajednička duženja sa ostalim majkama i očevima.

Cilj nam je da organizujemo što više zabavih, ali edukativnih skupova na kojima ćete moći da čujete mišljenja stručnjaka iz raznih oblasti kroz predavanja, diskusije i rad u grupama. Ukoliko imate predloge, ili teme koje Vas interesuju, želimo da ih čujemo i potrudimo se da ispunimo želje roditelja, jer nam je Vaše mišljenje bitno!

Kako radionice organizujemo povremeno, sve trenutno aktuelne kurseve, radionice i edukacije možete pogledati na nasem sajtu u delu - aktuelno.