Dostupni smo 24h
7 dana u nedelji

Čuvanje beba

BPM pruža svoje usluge
24h/7 dana u nedelji.

Dolazak kući iz porodilišta može biti istovremeno veoma zanimljivo i zastrašujuće iskustvo kroz koje roditelji ne moraju da prolaze sami.

Rekli ste sebi da ćete biti vrhunski roditelji. Ali normalno je ponekad čeznuti za svojim starim životom, a zatim osećati krivicu za to što ne uživate baš u svakoj sekundi roditeljstva. Znajte da niste sami! Prirodno je želeti odmor.

Imati pomoć u tom trenutku je zaista od neprocenjive važnosti.

BPM pruža svoje usluge 24h/7 dana u nedelji i tu smo za Vas u periodu od rođenja bebe do navršenog četvrtog meseca života. Prema našem iskustvu upravo je to period koji je potreban roditeljima da bi se adaptirali na dolazak bebe, ali i period koji je dovoljno dug kako bi medicinska sestra ulila samopouzdanje roditeljima, edukovala ih i pružila podršku u novonastaloj situaciji.

Ukoliko imate prevremeno rođenu bebu ili bebu kojoj je potrebna dodatna nega , možete angažovati sestru iz našeg tima. BabyProMed je tim profesionalno obučenih medicinskih sestara sa višegodišnjim iskustvom u radu sa novorođenčadima u JIL. Sve medicinske sestre BPM tima imaju licencu i članovi su komore medicinskih sestara Srbije.

Osim toga što angažovanjem sestara iz BPM tima znate da dobijate stručno i edukovno osoblje sa iskustvom uvek ćete znati da Vam u dom dolazi osoba koja ima proverene reference.

Od sada zaista možete da odahnete i budete sigurni da svoju bebu ostavljate u sigurnim rukama, BabyProMed tim je tu za Vas, jer srećni roditelji znače i srećna beba!