Dostupni smo 24h
7 dana u nedelji

O nama

Mesto gde se poverenje rađa.

Ko smo mi

BabyProMed je zdravstvena platforma koja ima za cilj pružanje najbolje psihofizičke podrške, edukacije i nege trudnicama, majkama i bebama. Neprestano težimo kontinuiranoj edukaciji BabyProMed tima, kako bi kroz svakodnevni rad bili u prilici da jačamo svoju ekspertizu i svim korisnicama pružimo samo najbolje.

Naša vizija

Postizanje i održavanje liderstva u oblasti pružanja usluga zdravstvene nege i edukacija uz potpunu posvećenost porodicama širom Srbije.

Naša misija

Misija BabyProMed-a je podizanje kvaliteta pružanja zdravstvene nege u Srbiji, uz edukovani tim i kroz poštovanje vrednosti za koje se zalažemo kao što su iskrenost, stručnost, posvećenost, empatičnost,pouzdanost, bezbednost i dostupnost za korisnike uz poslovanje na najvišem stepenu društvene odgovornosti.

Naš tim stručnjaka

Vaša sigurnost

Ivana Chulu

Menadžer za razvoj biznisa

Ivana je izvršni direktor u vrlo uspešnoj britanskoj kompaniji, međutim uloga na koju je najponosnija jeste uloga majke. Kao neko ko ima prirodni talenat, ali i značajno iskustvo u razvoju poslovnih ideja, Ivana je odlučila da spoji svoj talenat i svoju najvažniju životnu ulogu i pretvori ih u BabyProMed. Ivana uvek zna koji su njeni poslovni koraci, ali kada je bilo reč o majčinstvu, koračala je po prvi put i bila joj je potrebna pomoć i podrška. Zato je i odlučila da BabyProMed bude njen nesebičan dar svim ženama koje već jesu majke ili koje će tek to i postati. Jer majčinstvo ne dolazi sa uputstvom za upotrebu, ali počinje sa BabyProMedom.

Dostupni smo 24h
7 dana u nedelji