• српски
    • енглески

Dostupni smo 24h
7 dana u nedelji

O nama

Mesto gde se poverenje rađa.

Ko smo mi

BabyProMed je zdravstvena platforma koja ima za cilj pružanje najbolje psihofizičke podrške, edukacije i nege trudnicama, majkama i bebama. Neprestano težimo kontinuiranoj edukaciji BabyProMed tima, kako bi kroz svakodnevni rad bili u prilici da jačamo svoju ekspertizu i svim korisnicama pružimo samo najbolje.

Naša vizija

Postizanje i održavanje liderstva u oblasti pružanja usluga zdravstvene nege i edukacija uz potpunu posvećenost porodicama širom Srbije.

Naša misija

Misija BabyProMed-a je podizanje kvaliteta pružanja zdravstvene nege u Srbiji, uz edukovani tim i kroz poštovanje vrednosti za koje se zalažemo kao što su iskrenost, stručnost, posvećenost, empatičnost,pouzdanost, bezbednost i dostupnost za korisnike uz poslovanje na najvišem stepenu društvene odgovornosti.

Naš tim stručnjaka

Vaša sigurnost

Željana Brankov

Diplomirana medicinska sestra /
Menadžer zdravstvenih usluga

Nakon završetka srednje Medicinske škole, upisuje Medicinski fakultet u Beogradu, studijski program OAS- sestrinstvo, koji završava u roku, kao student sa najboljim prosekom u generaciji. Još u toku studija zaposlila se na Institutu za neonatologija, a takođe i kao eksterni saradnik u privatnom porodilištu. Radeći ovaj posao nekoliko godina shvata koliko trudnicama, majkama i bebama fali prvenstveno podrške, zbog čega dobija ideju da osnuje zdravstvenu platformu koja će imati za cilj pružanje upravo najkvalitetnije zdravstvene nege kroz potpuno empatičan pristup pun podrške.

Ivana Chulu

Menadžer za razvoj biznisa

Ivana je izvršni direktor u vrlo uspešnoj britanskoj kompaniji, međutim uloga na koju je najponosnija jeste uloga majke. Kao neko ko ima prirodni talenat, ali i značajno iskustvo u razvoju poslovnih ideja, Ivana je odlučila da spoji svoj talenat i svoju najvažniju životnu ulogu i pretvori ih u BabyProMed. Ivana uvek zna koji su njeni poslovni koraci, ali kada je bilo reč o majčinstvu, koračala je po prvi put i bila joj je potrebna pomoć i podrška. Zato je i odlučila da BabyProMed bude njen nesebičan dar svim ženama koje već jesu majke ili koje će tek to i postati. Jer majčinstvo ne dolazi sa uputstvom za upotrebu, ali počinje sa BabyProMedom.

Dostupni smo 24h
7 dana u nedelji