Dostupni smo 24h
7 dana u nedelji

Fotografisanje novorođenčadi

Ukoliko želite da imate zauvek sačuvane uspomene na prve dana života svoje bebe, koja tako brzo raste i razvija se, pozovite nas kako bi zajedno sa Vama ovekovečili ove prelepe trenutke.

Idealno bi bilo da fotografisanje obavimo u toku prve dve nedelje života bebe, a najkasnije do četvrte nedelje života. U tom periodu bebe su najmirnije, uglavnom spavaju, što su idealni uslovi za ovakvu vrstu fotografisanja. Fotografisanje vršimo u Vašem domu jer želimo da Vama i bebi bude komotno, da učinimo da se dobro osećate, što je i za bebu, po našem mišljenju, najbolja opcija jer je sve prilagođeno potrebama novorođenčeta.

Kako bi Vam olakšali, ukoliko želite, kod nas imate opciju da zajedno sa fotografom u Vaš dom dođe i medicinska sestra kako bi pomogla pri pozicioniranju bebe i doprinela pozitivnoj atmosferi, i to bez doplate. Naša želja je da u toku fotografisanja Vas i Vaše bebe ostvarimo jednu opuštenu i dobru zabavu, uz muziku, osmehe i bez nepotrebnog stresa!

Sve rekvizite, pozadine i odeću, štrikane kapice, igračkice, korpe i dekorativne predmete doneće naš fotograf u Vaš dom. Naravno, sve što dolazi u kontakt sa bebom je prethodno oprano i dezinfikovano. Prilikom fotografisanja ne koristimo blic radi bebine sigurnosti, a takođe ni upotrebu jakih veštačkih osvetljenja, zbog toga preporučujemo da fotogrfisanje bude u najosvetljenijoj prostoriji Vašeg doma, u prepodnevnim časovima, kako bi dobili najbolji kvalitet fotografija. Vreme trajanje fotografisanja je individualno, ali uglavom je to period od 2-4h, odnosno dok ne dobijemo fotografije kojima smo sigurni da ste Vi zadovoljni.

Fotografije koje zajedno odaberemo, isporučićemo Vam u digitalnom formatu u visokoj rezoluciji nakon par dana.

Termin za fotografisanje novorođenčadi je potrebno zakazati minimum 7-10 dana ranije.

Za sva dalja pitanja možete nas kontaktirati.